Oznámení o uvolnění Plex Media Center 0.9.1.1

Napsal SvenHassel. Zařazeno v Novinky

plex-logoVývojový tým odpovědný za projekt Plex Media Center oznámil dnes uvolnění nové verze Plex Media Center 0.9.1.1 pro Mac OS X. Plex Media Center je OpenSource skinovatelná větev (fork)  vycházející z XMBC Media Center pro Mac OS X, který obsahuje několik vlastních doplňků k podpoře pro širokou škálu audio, video formátů. Podle vývojového týmu je nejnovější verze Plex Media Center mnohem stabilnější, rychlejší, má více funkcí a je také mnohem propracovanější než předchozí verze. Aktuální verze poskytuje uživatelům možnost si vybrat mezi konkrétními typy médií (HD, SD) a je k dispozici více možností, včetně „By Albums“ iTunes plugin.

Byla také přidána možnost nového překódování pro dosažení vyšší přenosové rychlosti přes 3G a streaming. Podle referencí mohou nyní uživatelé snadněji optimalizovat své databáze. Ostatní změny zahrnují podporu pro ovládání hlasitosti v rámci nového protokolu pro dálkové ovládání a obsahuje také více než 30 oprav chyb, jež byly nalezeny v předchozí verzi. Více podrobností o vydání, včetně úplného seznamu změn a nových funkcí lze nalézt v oznámení vydaném na blogu Plex. Poslední verze Plex Media Center 0.9.1.1 pro Mac OS X 10.5 Leopard je k dispozici ke stažení přes Plex Wiki.